Landsdækkende ejendomsadministration

Står du med en ejendom hvor opgaver hober sig op? Vil du gerne have en total løsning der håndterer alle aspekter af ejendomsdrift? Borup Ejendomsservice tilbyder en komplet ejendomsadministrations løsning, hvor vi håndterer alle aspekter af det have en ejendom.

Ejendomsadministration gør det nemt for dig

Vores specialsyede IT løsninger, blandet med vores kompetencer inden for drift af ejendom, giver dig mulighed for gnidningsfrit at kunne drive en ejendom.
Vores løsninger inderholder alt fra indkrævning af husleje, lejekontrakter, forbrugsafregning samt mere praktiske viceværts opgaver.

En samlet total løsning

Vores løsning løfter ikke blot den administrative byrde, men sørger også for alt inden for vedligeholdelse af ejendommen, kontakt med beboere omkring problemstillinger og håndtering af skadessituationer.

Vi står klar til at give dig et godt tilbud

Stor alsidighed og erfaring

Med vores store erfaring inden for servicebranchen kan vi løse mange forskellige opgaver for dig. Vi har været i branchen i mere end 20 år, og vi er specialiseret inden for områderne service og vedligehold. Vi er en dansk familiedrevet virksomhed, som er gået i arv gennem tre generationer. Vi tilbyder ejendomsadministration af høj kvalitet, hvor du altid kan regne med, at vi leverer arbejdet til tiden og udfører det med ekspertise.

Kontakt os for at lave en aftale

Hvad enten du er interesseret i vores ejendomsservice eller i en anden af de ydelser, vi udbyder, hører vi gerne fra dig. Du kan henvende dig via telefon eller mail. Ring til os på telefon 70 23 10 83 eller send os en e-mail på kontakt@borupejendomsservice.dk. Du hører fra os snarest muligt efter, vi har modtaget din besked.

Vi udarbejder altid gerne et uforpligtende tilbud til dig. Det er ganske gratis og koster dig ikke noget. Ring for at lave en aftale med os.

- Vi klarer alt indenfor ejendomsservice på hele Sjælland & Fyn