Facility service på Sjælland & FYn

Vil du gerne have tømt skraldespande hver morgen? Eller mangler du en til at slå dit græs i sommerperioden? Med vores facility service klarer vi det hele for dig.

Hos Borup Ejendomsservice kan vi tilbyde dig en fleksibel og alsidig facility service. Vi løser ganske enkelt de opgaver for dig, som du gerne vil af med. Hvad enten det så drejer sig om vinduespudsning eller græsslåning. Vi henvender os til private kunder og boligforeninger på hele Sjælland samt Fyn.

Hvad er facility service?

Facility service går ud på at samle forskellige services hos en leverandør. I stedet for at bestille den månedlige vinduespudsning hos et vinduespudserfirma og den årlige hækkeklipning hos et haveservicefirma kan du bestille ydelserne hos en og samme virksomhed. Det er både en nemmere, mere tidsbesparende og billigere løsning.

Facility service gør det nemt for dig

Vi kan hjælpe dig med de opgaver, du gerne vil af med. Du kan bruge os som facility service, hvor vi varetager alle de opgaver, som du gerne vil have udliciteret. Vi tilbyder også almindelig haveservice og ejendomsservice, hvor du kun bestiller os til en enkelt ydelse. Det er helt op til dig at vurdere, hvad der passer dig bedst. Vi er fleksible og alsidige, og vi kan varetage mange forskellige former for opgaver.

Vi står klar til at give dig et godt tilbud

Stor alsidighed og erfaring

Med vores store erfaring inden for servicebranchen kan vi løse mange forskellige opgaver for dig. Vi har været i branchen i mere end 20 år, og vi er specialiseret inden for områderne service og vedligehold. Vi er en dansk familiedrevet virksomhed, som er gået i arv gennem tre generationer. Vi tilbyder facility service af høj kvalitet, hvor du altid kan regne med, at vi leverer arbejdet til tiden og udfører det med ekspertise.

Kontakt os for at lave en aftale

Hvad enten du er interesseret i vores facility service eller i en anden af de ydelser, vi udbyder, hører vi gerne fra dig. Du kan henvende dig via telefon eller mail. Ring til os på telefon 70 23 10 83 eller send os en e-mail på kontakt@borupejendomsservice.dk. Du hører fra os snarest muligt efter, vi har modtaget din besked.

Vi udarbejder altid gerne et uforpligtende tilbud til dig. Det er ganske gratis og koster dig ikke noget. Ring for at lave en aftale med os.

- Vi klarer alt indenfor ejendomsservice på hele Sjælland & Fyn