Alsidig haveservice på sjælland & Fyn

Lad os lave din nye indkørsel eller tage os af græsslåning ved din ejendom – vi er eksperter i haveservice.

Hos Borup Ejendomsservice har vi stor erfaring med havearbejde og flisebelægning. Hvad enten du gerne vil have professionel hjælp til anlæg af have, eller du søger en fast aftale om vedligehold af din have, varetager vi gerne opgaven. Vi henvender os til private kunder og til boligforeninger. Søger du et alsidigt haveservicefirma på Sjælland eller Fyn, hører vi gerne fra dig.

Hvad indebærer haveservice?

  • Vedligehold af grønne områder
  • Beplantning og haveanlæg
  • Alle former for flisearbejde
  • Beskæring og træfældning
  • Mange andre opgaver

Stor erfaring med anlæg af have

Med vores store erfaring inden for anlæg af haver er vi et oplagt valg, når du søger en professionel samarbejdspartner til haveservice i din ejendom. Vi kan hjælpe dig med at skabe din drømmehave, der passer perfekt til dine ønsker og dit hjem. Beplantning er med til at skabe liv og personlighed i din have, og det er med til at rum og plads til nydelse.

For at beplantning kommer til sin rette er det vigtigt at have kendskab til en række forhold som placering i forhold til lys og nedbør. Det er nemlig ikke lige meget, hvor i haven du vælger at plante en busk eller lave et blomsterbed. Det er også vigtigt at have kendskab til jordforhold for at sikre enhver form for beplantning en optimal og sund vækst. Vi har en stor viden omkring beplantning, og vi stiller gerne vores rådgivning til rådighed, når du skal have anlagt din nye have.

Vi står klar til at give dig et godt tilbud

Haveservice og flisearbejde

Skal du have lavet en ny terrasse? Eller anlagt en ny indkørsel? Der er ikke den opgave med flisebelægning, der er for stor eller for lille til os. Vi har erfaring med små som store projekter, og vores ekspertise inden for feltet er stor. Lader du os lægge fliser hos dig, er du sikker på et flot og færdigt resultat, som lever op til dine ønsker og forventninger.

Du er velkommen til at kontakte os

Vi hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du gerne vil have os til at udarbejde et uforpligtende tilbud på haveservice. Ring til os på telefon 70 23 10 83 eller send os en mail på kontakt@borupejendomsservice.dk.

- Vi klarer alt indenfor ejendomsservice på hele Sjælland & Fyn